Baxi kazán szerviz

Ha mostanában fűtéskorszerűsítésen gondolkodik, vagy csak éppen itt az ideje a kazán ellenőrzésének, jó helyen jár. Elmondjuk, miért érdemes például a GMBS kft.-t választani, ha Baxi kazán szervízt keres. Ahogy arra is fény derül, mióta is létezik a Baxi cég.

A Baxi cégről

Tekintsünk egy kicsit vissza a múltba, hogy megértsük, miért is éri meg 2023-ban is Baxi kazánt választani.

Az angol Baxi cégcsoport Európa harmadik legnagyobb kazángyártója. 17 országban rendelkezik gyártói bázissal és több mint 82 országba exportál. A cég gyökerei egészen a 17. századig nyúlnak. A cég folyamatosan törekszik a korszerűsítésre és a fejlődésre. 2018 óta a kondenzációs gázkazánok és szolár rendszerek mellett elérhetővé váltak a magyarországi kínálatban a BAXI hőszivattyúk is.

A Baxi éves árbevétele meghaladja a 2milliárd eurót. A legszigorúbb európai minőségbiztosítási elveknek is megfelel. Emiatt pedig:

  • Magyarországon egy készülék mindössze átlagosan 11 évente hibásodik meg
  • mindössze 15 garanciális kiszállás jut 1000 beépített készülékre.

Ettől függetlenül megesik, hogy egy rendszer meghibásodik. Pont emiatt fontos, hogy évente, a szezon előtt kihívjuk a szerelőt. Le kell ellenőriztetni, hogy minden rendben működik e. Ki kell tisztíttatni a berendezést. Az éves ellenőrzés segíti a hatékony és biztonságos működést. Az első a család biztonsága, a második pedig, hogy fűtsön is a berendezés, ha már be van szerelve… Tehát jelszavak: a biztonság és hatékonyság.

Mégis, ha a Baxi kazánunkon azt vesszük észre, hogy nem működik rendesen, akkor hívni kell Baxi kazán szervizest. Nem szabad házi megoldásokat keresni. Bízzuk a munkát a szakemberekre!

Baxi kazán szerviz

Baxi kazán szerviz

Baxi kazán szerelés

Bármilyen márkájú kazánról is legyen szó, a kazán javításának pontos árát akkor lehet megbecsülni, ha szembesültünk a kiváltó okkal. A helyszínen adunk árajánlatot a javításra. Amennyiben Ön elfogadja az ajánlattételt, abban a pillanatban hozzá is tudunk kezdeni a munkához.

A Baxi gyártmányú gázkazánok javításában nagy tapasztalattal rendelkezünk, így garantáljuk hozzáértésünket. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Baxi kazán karbantartás

A fűtési hőtermelők (fűtő készülék, illetve állókazán) felülvizsgálatát nyáron, a melegvíz készítésre szolgáló berendezések (melegvíz termelők, kombi készülékek, hőközpontok) karbantartását pedig bármikor el lehet végeztetni, az ősz kezdetétől függetlenül.

Miért válassza a GMBS Kft-t, ha kazánokról van szó?

Mert cégünk foglalkozik:

  • beszereléssel,
  • beüzemeléssel
  • javítással
  • karbantartással
  • tisztítással
  • cserével.

Ha Baxi kazán szervízt keres, akkor keresse munkatársainkat!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!

Baxi kazán szerviz Szeged és Csongrád megyében

ALGYŐ, AMBRÓZFALVA, APÁTFALVA, ÁRPÁDHALOM, ÁSOTTHALOM, BAKS, BALÁSTYA, BORDÁNY, CSANÁDALBERTI, CSANÁDPALOTA, CSANYTELEK, CSENGELE, CSONGRÁD, DEREKEGYHÁZ, DESZK, DÓC, DOMASZÉK, EPERJES, FÁBIÁNSEBESTYÉN, FELGYŐ, FERENCSZÁLLÁS, FORRÁSKÚT, FÖLDEÁK, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KIRÁLYHEGYES, KISZOMBOR, KISTELEK, KLÁRAFALVA, KÖVEGY, KÜBEKHÁZA, MAGYARCSANÁD, MAKÓ, MAROSLELE, MÁRTÉLY, MINDSZENT, MÓRAHALOM, NAGYÉR, NAGYLAK, NAGYMÁGOCS, NAGYTŐKE, ÓFÖLDEÁK, ÓPUSZTASZER, ÖTTÖMÖS, PITVAROS, PUSZTAMÉRGES, PUSZTASZER, RÖSZKE, RUZSA, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ, SZEGED, SZEGVÁR, SZENTES, SZÉKKUTAS, TISZASZIGET, TÖMÖRKÉNY, ÚJSZENTIVÁN, ÜLLÉS, ZÁKÁNYSZÉK, ZSOMBÓ

A fenti területen keressen bennünket bizalommal.
A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Fűtéskorszerűsítés és Fűtésszerelés

Új fűtési rendszer kialakítása vagy meglévő felújítása? Forduljon magasan képzett fűtésszerelőinkhez.

Vízvezeték és vízszerelés

Csőtörés? Állunk rendelkezésére víz-, csatorna és csapadékvíz hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Gázvezeték és Gázszerelés

Új vagy meglévő ingatlanában szüksége van szakképzett gázszerelőre? Nálunk ez nem probléma.