Családi ház fűtéskorszerűsítés lehetőségei

Mire érdemes odafigyelni, ha fűtéskorszerűsítésről van szó? Illetve mitől is függhet a fűtéskorszerűsítés ára? Válaszolunk rá!

Fűtési megoldások 2023-ban

2023-ban is sokan igyekeznek felújításba kezdeni, függetlenül attól, hogy sok dolog drágább lett. Sokan unják már a sok piszkot okozó fa-, illetve széntüzelést, vagy a veszélyes gázt, betegeskedő gázkészülékeket.

Milyen lehetőségek állnak mégis rendelkezésre, ha fűtéskorszerűsítésről van szó?

Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval

Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval

Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval

Mik azok a dolgok, amik kihathatnak a fűtés hatékonyságára? Miben más egy családi ház fűtéskorszerűsítése?

  • Szigetelés
  • Nyílászárók
  • Lakás elhelyezkedése

Nem elég a fűtési rendszert kicserélni, ha rossz a szigetelés, vagy régiek a nyílászárók, teljesen feleslegesen fektetünk be új rendszerekbe.

Egy családi ház fűtéskorszerűsítése egy-két dologban eltér a lakások hőszivattyús fűtéskorszerűsítésétől.

Amikor a fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval történik egy családi ház fűtéskorszerűsítésénél, valószínűleg többet kell költenünk. A családi házak nagyobbak általában, nem övezi őket más lakás, így több a hőveszteségük, nagyobb berendezésre is szükségünk lehet.

Mekkora fűtéskorszerűsítés árakkal kell kalkulálni?

A hőszivattyús fűtéskorszerűsítés költséghatékony megoldás, nem csak energiahatékony. Ez befektetés a jövőbe. Egy csendes, hulladékmentes, hatékony fűtési rendszerhez.

A fűtéskorszerűsítés ára is több mindentől függhet. Egyrészt a jelenlegi meglévő rendszer állapotától és típusától. Mindenképp meg kell oldani a esetleges problémákat, lehet az szivárgás vagy rosszul fűtő  zónák. Ezek nélkül igazából teljesen felesleges beszélnünk bármiféle fűtési újításokról. A fűtéskorszerűsítés ára ugyanis kiválasztott berendezés teljesítménye, funkciója és beépítés összetettsége határozza meg. Célunk minden esetben a lehető legoptimálisabb rendszer megvalósítása.

Cégünk foglalkozik hőszivattyúk telepítésével is, így amennyiben fűtéskorszerűsítésbe kezdene, akkor mindenképp kérjen ajánlatot! Vállaljuk háztartási, kereskedelmi és ipari létesítményekben hőszivattyú telepítését, karbantartását, javítását.

Továbbá a hőszivattyús rendszerek átalakítását, új rendszerek kivitelezését, tervezését és javítását is.

Cégünk kizárólag jó minőségű hőszivattyúkkal dolgozik, mint Pl.: ES Energy Save, Mitsubishi, Daikin, Panasonic.

Ne feledje azt sem, hogy nem elég a hőszivattyús rendszert választani. Mindenképp időt kell szánni arra is, hogy azt időnként tisztítva legyen és karban tartva. A rossz állapotban lévő hőszivattyúnak nagyban megnő a fogyasztása, elromolhat.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!

Családi ház fűtéskorszerűsítés Szeged és Csongrád megyében

ALGYŐ, AMBRÓZFALVA, APÁTFALVA, ÁRPÁDHALOM, ÁSOTTHALOM, BAKS, BALÁSTYA, BORDÁNY, CSANÁDALBERTI, CSANÁDPALOTA, CSANYTELEK, CSENGELE, CSONGRÁD, DEREKEGYHÁZ, DESZK, DÓC, DOMASZÉK, EPERJES, FÁBIÁNSEBESTYÉN, FELGYŐ, FERENCSZÁLLÁS, FORRÁSKÚT, FÖLDEÁK, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KIRÁLYHEGYES, KISZOMBOR, KISTELEK, KLÁRAFALVA, KÖVEGY, KÜBEKHÁZA, MAGYARCSANÁD, MAKÓ, MAROSLELE, MÁRTÉLY, MINDSZENT, MÓRAHALOM, NAGYÉR, NAGYLAK, NAGYMÁGOCS, NAGYTŐKE, ÓFÖLDEÁK, ÓPUSZTASZER, ÖTTÖMÖS, PITVAROS, PUSZTAMÉRGES, PUSZTASZER, RÖSZKE, RUZSA, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ, SZEGED, SZEGVÁR, SZENTES, SZÉKKUTAS, TISZASZIGET, TÖMÖRKÉNY, ÚJSZENTIVÁN, ÜLLÉS, ZÁKÁNYSZÉK, ZSOMBÓ

A fenti területen keressen bennünket bizalommal.
A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Fűtéskorszerűsítés és Fűtésszerelés

Új fűtési rendszer kialakítása vagy meglévő felújítása? Forduljon magasan képzett fűtésszerelőinkhez.

Vízvezeték és vízszerelés

Csőtörés? Állunk rendelkezésére víz-, csatorna és csapadékvíz hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Gázvezeték és Gázszerelés

Új vagy meglévő ingatlanában szüksége van szakképzett gázszerelőre? Nálunk ez nem probléma.