Lakásfelújításon gondolkozik? Gázkészülék cserére lenne szüksége? Most állami támogatással teheti meg mindezt! – GMBS Kft.

Gázkészülékének cseréje Szegeden igencsak költséges lehet, főleg ha lakásfelújítással együtt kerül rá sor. Viszont, 2021 januárjában megjelent az Otthonfelújítási Program, aminek keretein belül akár 3 millió forint családi támogatás is kapható. Fontos megjegyezni, hogy ezen vissza nem térítendő támogatás utólag a munkálatok befejeztével, a számlákkal való bizonyítás után igényelhető. Ebből adódóan Önnek először ki kell fizetnie a munkálatokat, majd csak ezután kérvényezhető a költségek visszatérítése. Természetesen arra is van számos megoldás, ha Ön nem tudja előre kifizetni a felújítást. Jelenleg a bankok számos finanszírozási opciót kínálnak ezen eshetőségekre is.

Gázkészülék csere Szegeden most 3 millió forint állami támogatásból!

A mai gázkészülékek teljesítménye jelentősen megnőtt, míg fogyasztásuk csökkent, így sokkalta takarékosabbnak bizonyulnak, mint elődjeik. Gázkészüléke cseréjéhez Szegeden manapság is számos engedély szükséges, kivéve, ha régi típusú készülékét megegyező besorolású modellre szeretné váltani.

A GMBS Kft. teljeskörű gázkészülék cserét végez Szegeden!

Cégünkre számíthat a megfelelő gázkészülék kiválasztásában, a tervezésben, a kivitelezésben, sőt még az engedélyezéseket is elvégezzük Ön helyett. Cserélje régi berendezését, modern kondenzációs kazánra. Víz-, gáz-, és fűtésszerelőink mindig előre egyeztetett időpontban végeznek helyszíni felmérést, munkájukra a rugalmasság és hatékonyság jellemző. Gázkészülék cserét Szegeden ipari és kereskedelmi létesítményekben is vállalunk.

A GMBS Kft. tevékenységi köre:
  • Meglévő gázkészülék cseréje (gázkazán, gázcirkó, gázbojler stb.)
  • Új gázkészülék beszerelése
  • Gázvezeték hálózat átalakítás

Ha szeretne élni az állami támogatás nyújtotta lehetőségekkel, akkor gázkészüléke cseréjéhez Szegeden keresse a GMBS Kft.-t!