Gáztűzhely bekötés

A gáztűzhely bekötésének minden esetben szabályos keretek között kell történnie, szakember által. A gázszerelés jelentős veszéllyel járhat, így házilag elvégezni tilos. Amennyiben pedig nem regisztrált gázszerelő szakemberrel végeztetjük a bekötést, akkor könnyedén elveszthetjük készülékünk garanciáját.

Gáztűzhely bekötéshez hívja a GMBS Kft.-t!

Mire ügyeljünk gáztűzhely bekötés során?

  • Legyen elég levegő a helyiségben, szellőztessünk! Ha erre nincs lehetőség, akkor ventilátor beszerelésére is szükség van.
  • A szabványoknak megfelelő golyóscsapot kell telepíteni
  • Merev falú csővel érdemes dolgozni, de flexibilissel is megoldható
  • Csak engedéllyel rendelkező, hivatalos gázszerelő végezheti el a gáztűzhely bekötést

Gáztűzhely bekötés ár

A gáztűzhely bekötés ár a készülék típusától, az új alkatrészek árától és a gáztűzhely állapotától is függ. Ez mellett természetesen a munkadíjjal is számolni kell, illetve az esetleges cserékkel vagy egyéb javítási költségekkel. Pontos árajánlatért, lépjen velünk kapcsolatba! Csak a helyszíni felmérést követően tudunk pontos gáztűzhely bekötés árat meghatározni.

Gáztűzhely bekötéshez hívja Ön is a GMBS Kft.-t!

Mit foglalhat magába a gáztűzhely bekötés ár?

Cikkünkből megtudhatja, hogy kire és miért érdemes bízni a gáztűzhely bekötését. Továbbá azt is, hogy hogyan alakulnak az árak és mitől függhet 2023-ban a gáztűzhely bekötés ára.

Ki végezhet gáztűzhely bekötést?

A gáztűzhelyek esetében kiemelten fontos, hogy kizárólag szakember szerelje őket be. A legtöbb cég úgy rendelkezik továbbá, hogy ha garancia során „házi” szerelés történik, nem vállal további garanciát. Más esetekben pedig külön ki van emelve, hogy ki és milyen cég végezheti el kizárólag egy adott berendezésnek a szervízelését, bekötését. Ennek megszegése esetén ugyanis szintén elveszhet a garancia.

Mire figyeljünk gáztűzhely telepítéskor a konyhában?

  • A hely paramétereire
  • Elegendő levegő álljon rendelkezésre az égéshez
  • A gázgolyóscsapnak meg kell felelnie az előírásoknak
  • Szivárgásmérővel ellenőrizni kell a gázcsövet és a tűzhelyet
  • A gáztűzhely fölött legyen 65 cm magasság üres terület, nem éghető anyag.
  • Fontos továbbá, hogy az alatta lévő padló, valamint a körülvevő falak legalább a 60 fokos hőmérsékletnek ellenálljanak. 

Hogyan alakul a gáztűzhely bekötés ára 2023-ban?

A gáztűzhely bekötésének az ára több dologtól is függhet. Milyen is a konkrét készülék, milyen extra alkatrészekre lehet szükség? Kell-e bármilyen átalakítást elvégezni? Ha ezekre a kérdésekre tudjuk a választ, akkor már nagyjából megtudjuk határozni, hogy mennyibe fog kerülni a bekötés. Mégis konkrét árat a helyszíni szemle után tudnak mondani munkatársaink!

Nagyjából azonban azt lehet mondani, hogy egy régi készülék leszerelése olyan 5-10 ezer forint körül mozog. Míg a beüzemelés 20.000 forint körül van. De összessségében a gáztűzhely bekötés ár a készülék típusától, az új alkatrészek árától és a gáztűzhely állapotától is függ. Ez mellett természetesen a munkadíjjal is számolni kell, illetve az esetleges cserékkel vagy egyéb javítási költségekkel.

Legyen partnere a kivitelezésben, így a gáztűzhely bekötésben is a GMBS Csongrád-Csanád vármegye egész területén!

Miért válassza cégünket? Mert hatékonyak vagyunk árban és munkában is! Munkatársaink széleskörű ismeretekkel rendelkeznek minden típusú berendezéssel és munkafolyamattal kapcsolatban. Nincsenek meglepetések, kizárólag tiszta szakértelem!

Bizalommal forduljon hozzánk online, telefonon vagy e-mailben. Ne féljen a gáztól! Csak legyen mindig körültekintő és elővigyázatos. A fő a megelőzés és évenkénti ellenőrzés!

Ne feledje tehát, ha gáztűzhely bekötés, akkor GMBS Kft. Csongrád-Csanád vármegye egész területén!