Cégünkben, a vizgazfutesszeged.hu-nál most jött el az idő az iroda technikai felszerelésének frissítésére. A frissítés, felzárkózás magába foglalja, hogy munkatársaink új használt laptopot, használt üzleti laptopot és használt notebookot kap. Miért volt erre szükség? A váltás már érett egy ideje, hiszen azontúl, hogy elavultak és belassultak a régi számítógépeink, a home office is előtérbe került.

Egyre többen választják manapság a hét 1-2 napján azt, hogy otthonról végezzék el a munkájukat, amivel nekünk nincs kivetnivalónk. Azonban ehhez kétségkívül fontos, hogy biztosítsunk számukra megfelelő minőségű, szükség esetén használt üzleti laptopot, vagy használt notebookot. Cégünk igyekszik tartani a technikai fejlődéssel a lépést és megfelelő körülményeket biztosítani a munkatársainknak. Fontosnak tartjuk, hogy jól érezzék magukat a kollégáink nálunk, bárhol is legyenek, az irodában vagy otthon. A jó kedvvel, elégedettséggel minőségi munka is dukál. A home office-re való nyitás is ezt tükrözi, ezt a projektet segíti elő.

Egytől-egyig a használt laptopok garanciával érkeztek meg hozzánk! Ez a szempont bármilyen termék vásárlásánál mérvadó, amikor pedig használt dologról van szó, nagy mértékű biztonságérzetet és bizalmat nyújt. A használt laptopokat Budapesten a Jebeto, immáron partnercégnek nevezhető csapattól szereztük be. Azt rögtön az elején leszögeztük cégen belül, hogy használt laptopokat csakis garanciával vásárolunk. Szerencsére, ez nem egy külön kérés a Jebetonál, hiszen minden termékükre 1-től 3 évig terjedő teljeskörű garanciát adnak. Jól hallották, a minimum az 1 év (ami ritkaságszámba megy ezen a területen). A maximum pedig a 3 év jótállás, amiről pedig elmondhatjuk, nem találtunk még egy ilyen céget Magyarország területén. Ezek a játékszabályok kimondottan jónak tűnnek, de mit sem érnének, ha nem lenne kellő választék a kínálatukban. A jebeto.hu-nál óriási használt laptop flottából bírtunk szemezgetni és kiválasztani a számunkra ideális eszközöket. Folyamatosan frissítik a palettájukat, újabb és jobb modellekkel. Kimondottan tetszett számunkra náluk az, hogy egy rövidebb leírást követően, személyre szabottan ajánlottak eszközöket minden munkatársunknak! Mindezt követően, mi nyugodt és tiszta szívvel ajánlunk benneteket minden ismerősünknek a jövőben!