Viessmann kazán szerviz

Viessmann kazán szerviz

Viessmann kazán szerviz

Ha Viessmann kazán szervízre lenne szüksége, jó helyen jár. Megmutatjuk, miért érdemes egyáltalán a Viessmann cég kazánjait választani, továbbá azt is, hogy miért vagyunk a legjobb segítség a bajban.

A Viessmann Csoport egyike a hatékony fűtési-, hűtési- és ipari hőszolgáltató rendszerek vezető gyártóinak. Egy családi vállalkozásról van szó, amit 1917-ben alapítottak. 11 országban található 22 gyártóegységeivel. 74 országra kiterjedő értékesítési szervezetével, valamint 120 kereskedelmi kirendeltségével a Viessmann nemzetközileg is ismert márka. Az árbevétel 56%-a exportból származik.

A cég nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra. A Viessmann évtizedek óta kiemelkedően alacsony károsanyag-kibocsátású és energiahatékony olaj- és gázüzemű kazánokat, valamint szolárrendszereket, fatüzelésű berendezéseket és hőszivattyúkat gyárt.

Viessmann kazán szerelés

Mikor merül fel a kazán szerelés kérdése?

Akármilyen régóta fennálló neves cégről is legyen szó, meghibásodások történhetnek. Pontosan ezért érdemes időnként ellenőrizni a fűtési rendszert, legalább évi egyszer, mielőtt beköszönt a tél. A fűtési hőtermelők (fűtő készülék, illetve állókazán) felülvizsgálatát célszerű nyáron elvégezni. A melegvíz készítésre szolgáló berendezések (melegvíz termelők, kombi készülékek, hőközpontok) karbantartását pedig bármikor.

Mikor lehet gyanakodni nagyobb problémára? Természetesen, ha nem működik hatékonyan a rendszer. Ez lehet a következők közül bármelyik probléma:

  • ha a kazán nem kap áramot,
  • ha rossz a termosztát,
  • nincs elég nyomás a rendszerben,
  • nem ég az őrláng,
  • nem működik a szivattyú,
  • fűtőkábelhiba.

Viessmann kazán karbantartás

A Viessmann kazán szervízelése nem különb sokkal a többi márka szervízelésétől. Természetesen akadhatnak sajátos különleges meghibásodások. Cégünk munkatársai otthon vannak a témában és sokat dolgoztak már a cég kazánjaival. Így bátran rájuk bízhatja a karbantartást vagy a javítást.

A kazánszerelés ára is sok dologtól függhet. Konkrét árakat így nagyon nehéz előre mondani. Csak megközelítő becslést lehet adni attól függően, milyen munkára készül a szakember. Mégis pontosan, a helyszínen tudja megmondani, mennyibe fog kerülni a munka. Attól is függhet ez az ár, hogy milyen típussal, milyen mértékű problémával van probléma.

Miért válassza a GMBS céget, ha Viessmann kazán szervízt keres?

Cégünk víz-, gáz-, fűtésszerelő szolgáltatásai egész Csongrád-Csanád vármegye területén elérhetőek. Hőszivattyú telepítést pedig az ország bármely pontján vállalunk.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!

Viessmann kazán szerviz Szeged és Csongrád megyében

ALGYŐ, AMBRÓZFALVA, APÁTFALVA, ÁRPÁDHALOM, ÁSOTTHALOM, BAKS, BALÁSTYA, BORDÁNY, CSANÁDALBERTI, CSANÁDPALOTA, CSANYTELEK, CSENGELE, CSONGRÁD, DEREKEGYHÁZ, DESZK, DÓC, DOMASZÉK, EPERJES, FÁBIÁNSEBESTYÉN, FELGYŐ, FERENCSZÁLLÁS, FORRÁSKÚT, FÖLDEÁK, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KIRÁLYHEGYES, KISZOMBOR, KISTELEK, KLÁRAFALVA, KÖVEGY, KÜBEKHÁZA, MAGYARCSANÁD, MAKÓ, MAROSLELE, MÁRTÉLY, MINDSZENT, MÓRAHALOM, NAGYÉR, NAGYLAK, NAGYMÁGOCS, NAGYTŐKE, ÓFÖLDEÁK, ÓPUSZTASZER, ÖTTÖMÖS, PITVAROS, PUSZTAMÉRGES, PUSZTASZER, RÖSZKE, RUZSA, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ, SZEGED, SZEGVÁR, SZENTES, SZÉKKUTAS, TISZASZIGET, TÖMÖRKÉNY, ÚJSZENTIVÁN, ÜLLÉS, ZÁKÁNYSZÉK, ZSOMBÓ

A fenti területen keressen bennünket bizalommal.
A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Fűtéskorszerűsítés és Fűtésszerelés

Új fűtési rendszer kialakítása vagy meglévő felújítása? Forduljon magasan képzett fűtésszerelőinkhez.

Vízvezeték és vízszerelés

Csőtörés? Állunk rendelkezésére víz-, csatorna és csapadékvíz hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Gázvezeték és Gázszerelés

Új vagy meglévő ingatlanában szüksége van szakképzett gázszerelőre? Nálunk ez nem probléma.