Egyszerűsített kazáncsere ára

Egyszerűsített kazáncsere ára

Egyszerűsített kazáncsere ára

Habár tombol a nyár, gyorsan múlik az idő és egyszer csak odaérünk a téli hónapokhoz is. Sokszor az utolsó pillanatra hagyjuk a felkészülést erre az időszakra. Későn jut eszünkbe a kazántisztítás, kéménytisztítás is. Vagy egyáltalán a fűtőtestek ellenőrzése. Sokszor azonban időszerű lehet egy kazáncsere is.

Alábbiakban megmutatjuk, hogy hogyan is alakulnak jelenleg az egyszerűsített kazáncsere árai 2023-ban. Továbbá megmutatjuk azt is, hogy egyáltalán mitől függhet az egyszerűsített kazáncsere ára.

Mikor is van szükség egyáltalán kazáncserére? Mitől más az egyszerűsített kazáncsere?

Az egyszerűsített nem tervköteleset jelent. Ez mutatjuk, mit is foglal magában. Rendelet biztosítja azt, hogy bizonyos esetekben a kazáncserét egy egyszerűsített eljárás keretében végezzék el. A műszaki megoldásnak meg kell felelnie a feltételeknek. Továbbá a gázkészülék cseréjét csak be kell jelenteni egy formanyomtatvány kitöltésével.

Az egyszerűsített kazáncsere során gáztervet készíteni nem kell. Ettől függetlenül a munkát kizárólag erre szakosodott szakember végezheti el.

Egyszerűsített kazáncsere feltételei

Nézzük akkor, mik is a feltételek!

11/2013. (III. 21.) NGM rendelet 6.§ -a szabályozza az egyszerűsített, azaz tervhez nem kötött készülékcserét, az alábbiak szerint:

  • legfeljebb 36kw-os hőterhelésű az új készülék,
  • az új készülék hőterhelése nem nagyobb a régi készülék hőterhelésénél,
  • a csere nem jár gázvezetékcserével vagy átalakítással.

Továbbá az új készülék besorolása meg kell, hogy egyezen a meglévő besorolásával.

Hogyan alakul az egyszerűsített kazáncsere ára?

A kazáncsere ára több mindentől függhet. Egyrészt lehet ez a meglévő kazán állapota, típusa és elhelyezkedése.

Az egyszerűsített kazáncsere ára az alapokon kívül egyéni különbségek miatt is változhat. Pont emiatt érdemes mindig ajánlatot kérni. A szakember előzetesen csak megközelítő árat tud mondani. Pontos árat pedig a helyszíni vizsgálat és ellenőrzés után.

Cégünk kínálata széleskörben kiterjed a gázkazán-cserére, javításra is. Vállaljuk háztartások, kereskedelmi és ipari létesítmények gázellátásának tervezését (gázszerelő Szeged), engedélyeztetését, kivitelezését. Továbbá igazságügyi műszaki szakértését, műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését, komplett projekt megvalósítását.

Sürgős esetben már aznap megoldjuk problémáját Szegeden és környékén.

Keressen minket bizalommal telefonon, a +36-30-5273950-es számon. Továbbá online is elér minket. Honlapunkon üzenetküldési lehetőség is van, így gyorsan választ is kaphat a felmerült egyszerűbb kérdéseire. Emailen pedig az epuletgepesz@gmbs.hu-n ér el bennünket.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!

Egyszerűsített kazáncsere Szeged és Csongrád megyében

ALGYŐ, AMBRÓZFALVA, APÁTFALVA, ÁRPÁDHALOM, ÁSOTTHALOM, BAKS, BALÁSTYA, BORDÁNY, CSANÁDALBERTI, CSANÁDPALOTA, CSANYTELEK, CSENGELE, CSONGRÁD, DEREKEGYHÁZ, DESZK, DÓC, DOMASZÉK, EPERJES, FÁBIÁNSEBESTYÉN, FELGYŐ, FERENCSZÁLLÁS, FORRÁSKÚT, FÖLDEÁK, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KIRÁLYHEGYES, KISZOMBOR, KISTELEK, KLÁRAFALVA, KÖVEGY, KÜBEKHÁZA, MAGYARCSANÁD, MAKÓ, MAROSLELE, MÁRTÉLY, MINDSZENT, MÓRAHALOM, NAGYÉR, NAGYLAK, NAGYMÁGOCS, NAGYTŐKE, ÓFÖLDEÁK, ÓPUSZTASZER, ÖTTÖMÖS, PITVAROS, PUSZTAMÉRGES, PUSZTASZER, RÖSZKE, RUZSA, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ, SZEGED, SZEGVÁR, SZENTES, SZÉKKUTAS, TISZASZIGET, TÖMÖRKÉNY, ÚJSZENTIVÁN, ÜLLÉS, ZÁKÁNYSZÉK, ZSOMBÓ

A fenti területen keressen bennünket bizalommal.
A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Fűtéskorszerűsítés és Fűtésszerelés

Új fűtési rendszer kialakítása vagy meglévő felújítása? Forduljon magasan képzett fűtésszerelőinkhez.

Vízvezeték és vízszerelés

Csőtörés? Állunk rendelkezésére víz-, csatorna és csapadékvíz hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Gázvezeték és Gázszerelés

Új vagy meglévő ingatlanában szüksége van szakképzett gázszerelőre? Nálunk ez nem probléma.