Fűtéskorszerűsítési pályázat és hőszivattyú pályázat

Fűtéskorszerűsítési pályázat és hőszivattyú pályázat

Fűtéskorszerűsítési pályázat és hőszivattyú pályázat

Az MFB (Magyar Fejlesztési Bank) 0%-os pályázata visszatérítendő hitelt biztosít családi házak és társasházi lakások energetikai felújítására. Az ingyen-hitel néven is elhíresült támogatás teljes egészében kamatmentes – vagyis nulla százalékos kamatozású. Az energetikai korszerűsítés költségeinek 90%-ára adható visszatérítendő támogatás. A fennmaradó 10%-ot saját erőből kell finanszírozni. A minimálisan kapható összeg 500.000 Ft, míg a maximálisan igényelhető támogatás 10.000.000 Ft értékű pénzösszeg.

A kamatmentes hitel futamideje megválasztható.
A program az energiahatékonyság korszerűsítésére irányul. Ez a lakossági hitel hőszivattyú és új fűtésrendszer kivitelezésére is fordítható.

Amennyiben Ön ilyen célokra szeretné felhasználni a támogatást, cégünk teljes mértékben a szolgálatára áll ebben. Vállalkozásunk rendelkezik mindazokkal a szakemberekkel, akik segítenek Önnek a hőszivattyú pályázat, vagy a fűtéskorszerűsítés pályázat megírásában. Sőt, mi több, a későbbi kivitelezésben is. Vállalatunk foglalkoztat pályázatírókat, épületgépész mérnököket és igazságügyi műszaki szakértőket is. Így Önnek valójában csak annyi a dolga, hogy alkalmazzon bennünket, mi pedig minden egyebet elvégzünk.

Teljes körű, komplett szolgáltatást nyújtunk, az eljárás legelejétől a legvégéig. Cégünk tehát nem csak megírja Önnek a szakszerű pályázatot, hanem aztán annak megtervezését és gyakorlati kivitelezését is elvégzi.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!

Fűtéskorszerűsítés pályázat a következő ingatlanokra

Hőszivattyú pályázat 2020

Hőszivattyú pályázat 2020

A hőszivattyú pályázat és fűtéskorszerűsítés pályázat 2020-ban is a meghatározott ingatlanokra igényelhető. Ezek a következők:

  • lakóház,
  • családi ház,
  • sorház,
  • szabadon álló ház,
  • ikerház,
  • üdülőház és hétvégi ház,
  • társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás.

A hitel olyan típusú energetikai felújításokra jár, amelyek igazoltan energiamegtakarítást eredményeznek. Ezek közül kiemelten fontos például a fűtéskorszerűsítési pályázat. Továbbá, a megújuló energiaforrások kiépítésének kategóriájába tartozó hőszivattyús rendszerek telepítése is.

A támogatást minden olyan magyar állampolgár igényelheti, aki a korszerűsítésre kerülő ingatlan tulajdonosa vagy résztulajdonosa.
Ha tehát új hőszivattyúra, vagy fűtőberendezésre van szüksége, kérjen ajánlatot cégünktől a hőszivattyú pályázat, illetve a fűtés pályázat kapcsán.

Miért éri meg kihasználni ezt a pályázati lehetőséget?

 

A fűtéskorszerűsítési pályázat és a hőszivattyú pályázat is lényeges rezsicsökkentő eredménnyel jár. Így a pályázó nem csak a környezetét védheti meg a káros anyagok kibocsátásától, hanem a pénztárcáját is a súlyos rezsikiadásoktól. Ráadásul, az innovatív technológiáknak köszönhetően, a fűtéskorszerűsítésen átesett ingatlan értéke is jelentősen megnő.

Miért éri meg kihasználni ezt a pályázati lehetőséget?

Miért éri meg kihasználni ezt a pályázati lehetőséget?

Fűtéskorszerűsétési szolgáltatásunk Szeged és Csongrád megyében

ALGYŐ, AMBRÓZFALVA, APÁTFALVA, ÁRPÁDHALOM, ÁSOTTHALOM, BAKS, BALÁSTYA, BORDÁNY, CSANÁDALBERTI, CSANÁDPALOTA, CSANYTELEK, CSENGELE, CSONGRÁD, DEREKEGYHÁZ, DESZK, DÓC, DOMASZÉK, EPERJES, FÁBIÁNSEBESTYÉN, FELGYŐ, FERENCSZÁLLÁS, FORRÁSKÚT, FÖLDEÁK, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KIRÁLYHEGYES, KISZOMBOR, KISTELEK, KLÁRAFALVA, KÖVEGY, KÜBEKHÁZA, MAGYARCSANÁD, MAKÓ, MAROSLELE, MÁRTÉLY, MINDSZENT, MÓRAHALOM, NAGYÉR, NAGYLAK, NAGYMÁGOCS, NAGYTŐKE, ÓFÖLDEÁK, ÓPUSZTASZER, ÖTTÖMÖS, PITVAROS, PUSZTAMÉRGES, PUSZTASZER, RÖSZKE, RUZSA, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ, SZEGED, SZEGVÁR, SZENTES, SZÉKKUTAS, TISZASZIGET, TÖMÖRKÉNY, ÚJSZENTIVÁN, ÜLLÉS, ZÁKÁNYSZÉK, ZSOMBÓ

A fenti területen keressen bennünket bizalommal.
A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Fűtéskorszerűsítés és Fűtésszerelés

Új fűtési rendszer kialakítása vagy meglévő felújítása? Forduljon magasan képzett fűtésszerelőinkhez.

Vízvezeték és vízszerelés

Csőtörés? Állunk rendelkezésére víz-, csatorna és csapadékvíz hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Gázvezeték és Gázszerelés

Új vagy meglévő ingatlanában szüksége van szakképzett gázszerelőre? Nálunk ez nem probléma.