Mit is jelent a fűtésrendszer átmosás?

Megtudhatja, hogy mit is jelent a fűtésrendszer átmosása, miért szükséges a padlófűtés átmosása. Továbbá kitérünk arra is, hogy hogyan alakulnak a fűtési rendszer átmosásának árai. Sokan nem foglalkoznak a fűtésrendszerek karbantartásával. Nem érzik feladatuknak, hogy figyeljenek a rendszer működésére. Holott ettől függhet többek között annak hatékonysága és a számla végösszege, élettartalma is. Ugyanis, ha valamilyen szennyeződések miatt csökken a hatékonyság, növeljük a közeg hőmérsékletet , így pedig fölöslegesen költünk többet a fűtésre. Van erre megoldás. Méghozzá az, hogy időnként, például a fűtési szezont megelőzően elhívjuk a szakembert, hogy végezze el a karbantartást és tisztítást. Ezzel biztosíthatjuk a megfelelő hatékonyságot és minimalizálhatjuk a kiadásainkat is.

Mit is jelent a fűtésrendszer átmosás?

Mit is jelent a fűtésrendszer átmosás?

Mikor esedékes a radiátor átmosás?

Mikor merülhet fel a fűtésrendszer átmosásának igénye?

A radiátor átmosás például sokaknál megoldaná a problémát. De milyen problémák hívhatják fel a figyelmet arra, hogy radiátor átmosásra lenne szükség? Ilyen lehet:

  • nem mindegyik radiátor fűt,
  • csak foltokban melegszik a radiátor,
  • maximumon megy minden, de továbbra is hideg van.

A hibák oka lehet többek között, hogy

  • a gyártás következtében szennyeződések maradtak a rendszerben
  • a fűtési rendszerben használat közben ún. fűtésiszap keletkezett (vasoxid szennyeződés)
  • megjelenik a vízkő.

Összefoglalva tehát a fűtési rendszer átmosása fontos, mert a kazáncseréhez a gyártók például előírják azt. A fűtésrendszer élettartama ezáltal meghosszabbodik. Ezzel tudjuk a fűtési költséget is csökkenteni, hiszen a rendszer jobban fog működni.

Fűtési rendszer átmosás ár 2023-ban

A fűtési rendszer átmosása több mindentől is függhet. Lehet az:

  • magának a fűtési rendszernek az állapota
  • a fűtési rendszerben megjelenő szennyeződés mértéke
  • a fűtési rendszer típusa és
  • elhelyezkedése, hozzáférhetősége is.

Minden fűtési rendszer átmosása más árat jelenthet. Ha elhanyagolt vagy összetett rendszerről van szó, akkor többe kerülhet a karbantartás.

Alapvetően lakóterület alapján a fűtésrendszer átmosásának árai a következő képen alakulhatnak. 50 négyzetméter lakóterületig az ár nyolcvanezer forint körül van. 50 és 80 négyzetméternél ez 100.000 forinttól indul. 80 és 100 négyzetméter lakóterületnél az ár 120.000 forint körül mozog, 120-140 négyzetméternél ez 140.000 forintnál indul. 140 négyzetméter felett pedig 160.000 forinttal kell minimum számolni.

Rendszermosást REMS MULTI-push mosó kompresszorral végezzük, ami nagy hatékonysággal képes eltávolítani a fűtésrendszerből a szennyeződéseket nagynyomású levegő és víz segítségével. 

Ne feledje, hogy ha fűtésrendszer átmosásáról vagy padlófűtés átmosásáról van szó, válassza a minőségi munkát! Cégünk profiljába tartozik a víz- és gázszerelési munkálatok többsége! Keressen minket bizalommal!

REMS MULTI-push mosó kompresszor

REMS MULTI-push mosó kompresszor

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN!

Fűtésrendszer átmosás Szeged és Csongrád megyében

ALGYŐ, AMBRÓZFALVA, APÁTFALVA, ÁRPÁDHALOM, ÁSOTTHALOM, BAKS, BALÁSTYA, BORDÁNY, CSANÁDALBERTI, CSANÁDPALOTA, CSANYTELEK, CSENGELE, CSONGRÁD, DEREKEGYHÁZ, DESZK, DÓC, DOMASZÉK, EPERJES, FÁBIÁNSEBESTYÉN, FELGYŐ, FERENCSZÁLLÁS, FORRÁSKÚT, FÖLDEÁK, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, KIRÁLYHEGYES, KISZOMBOR, KISTELEK, KLÁRAFALVA, KÖVEGY, KÜBEKHÁZA, MAGYARCSANÁD, MAKÓ, MAROSLELE, MÁRTÉLY, MINDSZENT, MÓRAHALOM, NAGYÉR, NAGYLAK, NAGYMÁGOCS, NAGYTŐKE, ÓFÖLDEÁK, ÓPUSZTASZER, ÖTTÖMÖS, PITVAROS, PUSZTAMÉRGES, PUSZTASZER, RÖSZKE, RUZSA, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ, SZEGED, SZEGVÁR, SZENTES, SZÉKKUTAS, TISZASZIGET, TÖMÖRKÉNY, ÚJSZENTIVÁN, ÜLLÉS, ZÁKÁNYSZÉK, ZSOMBÓ

A fenti területen keressen bennünket bizalommal.
A tevékenységünkre vonatkozóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Fűtéskorszerűsítés és Fűtésszerelés

Új fűtési rendszer kialakítása vagy meglévő felújítása? Forduljon magasan képzett fűtésszerelőinkhez.

Vízvezeték és vízszerelés

Csőtörés? Állunk rendelkezésére víz-, csatorna és csapadékvíz hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Gázvezeték és Gázszerelés

Új vagy meglévő ingatlanában szüksége van szakképzett gázszerelőre? Nálunk ez nem probléma.