Miért ajánljuk a cirkó cserét? Szakembereink válaszolnak!

A cirkók rendkívül hatékony berendezések, amik gazdaságos fűtési megoldást nyújtanak. Keveset fogyasztanak, biztonságosak és mindig egyenletes hőmérsékletet biztosítanak otthonában. Működésük csendes, ezáltal lakásokban és családi házakban egyaránt ideális választásnak bizonyulhatnak. Régi rendszerekhez is általában hozzákapcsolható, ez mindössze minimális átalakítást szokott igényelni. Minden ügyfelünknek bátran ajánljuk a cirkó cserét, mivel használatukkal jelentős összeg takarítható meg.

Cirkófűtéssel a melegvíz előállítás is leegyszerűsödik. Ezen készülékek mindig annyi melegvizet termelnek, amennyi szükséges, a víz hőfokát folyamatosan szinten tartják. Sokkal takarékosabb megoldást nyújtanak, mint a hagyományos tartályos szerkezetek.

Cirkó szereléssel kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • Helyszíni felmérés
  • Segítség és tanácsadás a készülék kiválasztásában
  • Engedélyeztetések, műszaki leírások elkészítése
  • A készülék beszerelése
  • Kéményt érintő munkálatok végrehajtása
  • Beüzemelés, átadás

Cégünk cirkó szereléssel és cirkó cserével is foglalkozik, keressen bennünket bizalommal!

Cirkó kazán cseréje

A GMBS Kft. cirkó kazán cseréjét is vállalni tudja!

Cégünket választva a cirkó kazán cseréje gyors és kedvező árú lesz, a szakhatósági engedélyeket is elrendezzük Ön helyett. A munkát akár egy nap alatt is elvégezzük, amit egy előre egyeztetett időpontban történő helyszíni felmérés előz meg.

A cirkó kazán egy rendkívül gazdaságos berendezés, ami magas hatásfokon dolgozik, ráadásul korunk egyik legbiztonságosabb gáz-fűtési megoldása. Társaihoz képest sokkalta kevesebbet fogyaszt, káros anyag kibocsátása pedig alacsonyabb. Csendes működésének köszönhetően ideális választás lehet kisebb lakások és családi házak esetén is. A legtöbb régi rendszer is rákapcsolható, beépítése egyszerű.

A GMBS Kft. szakemberei mindent elvégeznek Ön helyett! Felmérik a helyszínt, kiválasszák a megfelelő méretű és típusú kazánt, megszerzik a szükséges engedélyeket, beszerelik a berendezést, majd ki is próbálják.

Milyen feltételek mellett teljesíthető a cirkó kazán cseréje?

  • Villanyszerelési nyilatkozat
  • Gázszolgáltató engedély (ha nő a teljesítmény, akkor gáztervre is szükség van)
  • Specifikus kéménybélelés

Ha aktuálissá vált a cirkó kazán cseréje, akkor keresse a GMBS KFt. szakembereit!