Válasszon Ön is energiatakarékos fűtési és hűtési megoldást! – Hőszivattyú telepítés és szerelés a GMBS Kft.-től!

A hőszivattyú telepítés komolyabb költségekkel járó kivitelezés. Ebből adódóan a gyermeket nevelő családok érdekében 2021. január elsején meghirdetésre került az Otthonfelújítási Program, ami maximálisan 3 millió forint támogatást biztosít lakásfelújításra. A 2022. december 31-ig érvényes támogatás igénybevétele utólagosan történik, azaz esetünkben a hőszivattyú telepítést, szerelést követően kérhető a költségek visszatérítése. Tehát ügyfeleinknek ki kell fizetnie a felújítást, majd utána kérvényezni a visszafizetést.A munkálatok bizonyítására be kell mutatni a számlákat, így ajánlatos minden fontosabb iratot megőrizni. Szerencsére a bankok minden eshetőségre nyújtanak megoldást, így amennyiben Önnek problémát jelentene a hőszivattyú szerelés kifizetése, akkor számos megoldás közül választhat.

A GMBS Kft. állami támogatás által megvalósuló hőszivattyú telepítést is vállal!

A hőszivattyúk modern és környezetbarát megoldást kínálnak hűtésre és fűtésre egyaránt. Ennek köszönhetően népszerűségük folyamatosan növekszik. Működésük során az alacsonyabb hőmérsékletű helységből, a magasabb hőmérsékletűbe szállítják a hőt. Így tehát az egyik helyen hűtenek, míg a másikban fűtenek.

A hőszivattyúk a levegő, a föld és a víz hőenergiáját használják működésükhöz, így rendkívül környezetkímélőek. Működtetésük árammal történik, ami napelemes megoldással is kiváltható.

A GMBS Kft. a hőszivattyú telepítés mellett egyéb tevékenységekkel is foglalkozik:

  • Hőszivattyúk forgalmazása (Mitsubishi, ES Energy Save, Panasonic, Daikin)
  • Hőszivattyú szerelése
  • Kompresszor csere
  • Hőszivattyú szabályozása
  • Vízoldali bekötés
  • Tanácsadás

A GMBS Kft. víz-, gáz- és fűtésszerelő szakemberei naprakész tudás és sokéves munkatapasztalat birtokában mindig hatékony és időtakarékos munkavégzésre törekednek. Éljen a 3 millió forintos támogatás nyújtotta lehetőségekkel, keresse cégünket hőszivattyú telepítés céljából!